Átrium Színház

26-án kedden este 8 órakor Zolbert - Focus lemezbemutató koncertjével kezdjük a hetet majd 27-én szerdán este fél 8-kor A bogyósgyümölcskertész fia című előadásunk lesz látható a Bisztrószínpadon. HETI ÁTRIUM Ezen a héten is várunk szeretettel e heti programunk.


1958 Bem Mozi Margit Korut Akkor Martirok Utja 5b Budapest Budapest Hungary Hungary

A hely összművészeti befogadótérként üzemel a színházi előadások mellett kortárs tánc komoly.

. A színház a Facebook-oldalán jelentette be hogy a támogatások hiánya olyan helyzetbe sodorta őket amelyben az intézmény fenntartását nem tudják megoldani. A következő hetekben lehet látni az utolsó előadásokat. Jelen pillanatban úgy áll a helyzet hogy a következő hetekben az Átrium.

Itt a vége bezárják az Átrium Színházat. Az előadást melyet Urbán András rendez március 12-én mutatják be Budapesten. Bezárja kapuit az Átrium.

13 hours agoNem tudjuk tovább tartani a színházat. 5 hours agoKözösségi adományok menthetik meg az Átriumot. Az erre a nyárra elindított ösztönző kísérleti programhoz a Margitszigeti Színház a három műfajhoz három elismert kiválóság támogatását kérte akik örömmel fogadták a felkérést.

Isteni végjáték David Javerbaum Az Őrült Nők Ketrece Herman-Fierstein A bogyósgyümölcskertész fia Háy János. Az Átrium és a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház közös produkciójában készül A trianoni csata című produkció. Újra megnyitotta kapuit az Átrium.

28-án csütörtökön két előadást is kínálunk nektek este fél 8-kor Az. Moziként is ismert impozáns Bauhaus épület Átrium Film-Színház név alatt november 26-án nyitott meg ismét mintegy évtizedes bezártság után. Moziként is ismert impozáns Bauhaus épület Átrium Film-Színház név alatt november 26-án nyitott meg ismét mintegy évtizedes bezártság után.

Színház kávézó rendezvények galéria ifjúsági előadások közösségi hely prémium tartalmak. Vagy épp az aki lenni akar. Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely ahol mindenki az lehet aki.

Az Átrium és a jobboldali médiumok között folyó kultúrpolitikai harc mérföldkőhöz ért. Jelen pillanatban úgy áll a helyzet hogy a következő hetekben az Átrium. A hely összművészeti befogadótérként üzemel a színházi előadások mellett kortárs tánc komoly- és könnyűzene filmvetítések hétvégén pedig.

Az Átrium négy éve áll folyamatosan a csőd szélén ők a tao-támogatás megszüntetésének legnagyobb vesztesei. Egytől egyig kitűnő emberek akiket soha nem lenne szabad elküldeni mert a színház nagyrészt miattuk olyan amilyen. De ha muszáj másnak mutatnod magad mint aki vagy.

10 hours agoHeteken belül bezárhatja kapuit Budapest közismert független színháza az Átrium. Gazdasági fronton vesztésre áll a művészeti intézmény több munkatárs már a felmondási idejét tölti. Azt írják hogy a mai naptól az Átrium csapatának sok kiváló tagja a felmondási idejét tölti.

Nem tudjuk tovább tartani a színházat - tette közzé közleményben közösségi oldalán a színház. Az ajándékutalvány a jegyhu rendszerében használható fel az elérhető programokra színház koncert fesztivál sport történő jegyvásárláskor. Jelen pillanatban úgy áll a helyzet hogy a következő hetekben az Átrium utolsó előadásait láthatják akik jegyet váltottak rá.

A jegyhu-n színházi előadásokra koncertekre fesztiválokra sporteseményekre vásárolhat jegyet online bankkártyával. Ennek kapcsán készült interjú Kucsov Borisz színművésszel. Egytől egyig kitűnő emberek akiket soha nem lenne szabad.

A korábban Május 1. A mai naptól az Átrium csapatának sok kiváló tagja a felmondási idejét tölti. Az Átrium korábban többször kért segítséget közösségi platformjain ugyanis nem kapott kormányzati.

ÁTRIUM SZÍNHÁZ BISZTRÓ GALÉRIA 1024 Budapest Margit körút 55. Margit körút 55 Budapest Hungary 1025. Azt írják egy fillért sem kaptak a kulturális kormányzat támogatási fedezetéből.

Jegyvásárlás az Átrium eseményeire. Atriumhu Átrium facebook Átrium youtube Átrium instagram Átrium spotify. Az előadások komoly szakmai.

írja a Facebookon az Átrium amely már korábban is többször jelezte hogy áthidalhatatlannak tűnő anyagi nehézségekkel küzd. Nem tudjuk tovább tartani. Mint írják a mai naptól az Átrium csapatának sok tagja a felmondási idejét tölti.

A vezetőség csütörtök este jelentette be hogy kénytelenek lehúzni a rolót és már több munkatársnak fel is kellett mondaniuk. Így a műfajok nagykövetei között találjuk Miklósa Erika Kossuth- és Liszt-díjas operaénekesnőt Feke Pál Junior Príma és. Az Átrium Színház vezetősége tegnap tette közzé a hírt hogy dolgozóinak nagy részét el kellett bocsátania és jó eséllyel az utolsó előadásokat láthatják a nézők.

Összeszorult torokkal nagyon szomorú döntést kellett meghozniuk amit hivatalos Facebook-oldalukon osztottak meg a nézőkkel. Színházjegy koncertjegy zene. A korábban Május 1.

Az utolsó napjait éli a független Átrium színház. Színházi előadások kortárs tánc komoly- és könnyűzene filmvetítések. A mai naptól az Átrium csapatának sok kiváló tagja a felmondási idejét tölti hangzik az a csütörtök késő este megjelent Facebook-poszt.

Átrium 1024 Budapest Margit körút 55. Az utolsó Az Őrült Nők Ketrecé t az. Az Átriumban olyan jelentős színészek játszottak mint Hernádi Judit Stohl András Bereczki Zoltán vagy Hevér Gábor.

Hit remény szeretet munka család haza tegnap ma. Óriási a baj ellehetetlenült az Átrium Színház nem tudják tovább folytatni a működésüket az már nem rentábilis. Jelen pillanatban úgy áll a helyzet hogy a következő hetekben az Átrium utolsó előadásait láthatják akik jegyet váltottak rá.

23 hours agoNem tudjuk tovább tartani a színházat írja a színház csütörtök esti Facebook-posztjában. 6 hours agoAz Átrium színház története azonban most véget érhet. Az Őrült Nők Ketrece Herman-Fierstein.

Margit körút 55 Budapest Hungary H-1024. Az utolsó Az Őrült Nők Ketrecét az utolsó Igenist az utolsó Isteni végjátékot. Egytől egyig kitűnő emberek akiket soha nem lenne szabad elküldeni mert a színház nagyrészt miattuk olyan amilyen.

Színház bisztró kortárs művészeti galéria rendezvényház.


Foto Kurucz Agnes Talk Show Scenes


Pin By Atrium Film Szinhaz On Ad6kap6 Mikulas Az Atriumban


A Nyolcvanas Evek Vegen A Budapest Film Megprobalta Helyreallitani Az Eredeti Bauhaus Belso Tereket De Aztan A Kilencvenes Evek Outdoor Decor Budapest Atrium


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Conference Room Conference Room Table Home


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Basketball Court Court Basketball


1936 Margit Korut 55 Atrium Haz Budapest Budapest Hungary Architecture


Atrium Haz Majus 1 Mozi Grafika Kepcsarnok Hungaricana


Atrium Film Szinhaz Budapest Hungary Budapest Hungary


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Building Multi Story Building Structures


Gallery Of Saint Nazaire Theatre K Architectures 14 Architecture Public Architecture Saint Nazaire


Pin By Atrium Film Szinhaz On Ad6kap6 Mikulas Az Atriumban Holiday Decor Holiday Decor


Pin On Atrium Film Szinhaz


Atrium Haz Majus 1 Mozi Grafika Kepcsarnok Hungaricana Budapest Arch Retro


Foto Ittlakunk Hu Home Home Decor Furniture


Kozzeteve Itt Budapest


Beke Apollo Tatra Mozik A Multbol Nlcafe Nlcafe Hu Budapest Retro History


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Street View Building Landmarks


Az Egykori Majus 1 Mozi Jelenlegi Elotere Bauhaus Scenes Talk Show


Pin By Atrium Film Szinhaz On Atrium Film Szinhaz Art Deco Architecture Atrium House Budapest

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel